Banden

Home »  Banden

Nieuwe autobanden kopen doet u gewoon bij Autoservice Fair.

Banden zijn een belangrijk onderdeel van uw veiligheid op de weg; zonder goede banden komt u immers nergens. Autoservice Fair biedt u dan ook uitgebreide service voor uw wielen en banden. Ook kunt u geheel nieuwe autobanden bij ons kopen en laten monteren.

Wij hebben verder winterbanden op voorraad voor als het weer kouder wordt, of als u plannen hebt om op wintersport te gaan. In onze garage is er voldoende opslagmogelijkheid voor de set die u op dat moment niet gebruikt. Zo liggen uw banden u niet in de weg en kunnen wij ze razendsnel monteren zodra u ze nodig hebt.

Wilt u nieuwe autobanden kopen en direct laten monteren door een vakman? Breng eens een bezoek aan onze werkplaats, waar wij u meer kunnen vertellen over ons aanbod. Alle kosten die u bij ons vindt zijn inclusief montage, ventiel, balanceren en btw. Zo houden wij de kosten overzichtelijk en voordelig voor u.

Maak een afspraak bij Autoservice Fair door te bellen naar 0598-394260 en wij helpen u zo snel mogelijk verder. Voor vragen over ons aanbod of onze service kunt u tevens terecht op het contactformulier op deze website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.