Onderhoud

Home »  Onderhoud

Ga naar Autoservice Fair voor een onderhoudsbeurt aan uw auto.

Het is belangrijk om met een veilig gevoel op pad te kunnen. Als u te lang wacht met het herstel of aanpassingen, dan kan dat niet alleen gevaarlijke situaties opleveren, maar ook fikse kosten. Bij Autoservice Fair hebben wij de kennis, de mankracht en het materiaal in huis voor elke onderhoudsbeurt aan uw auto. Bijna ieder type auto is bij ons in goede handen. Wij verzorgen ook het onderhoud aan lichte bedrijfswagens.

Service, eerlijkheid en openheid staan bij ons voorop. U krijgt van ons een nauwkeurige schatting van de kosten en we maken vooraf inzichtelijk welk onderhoud op dat moment noodzakelijk is. Deze diagnose van uw auto is vastgesteld door onze specialisten. Mochten er zich onverwacht problemen voordoen, dan wordt dit altijd eerst met u overlegd voordat wij reparaties uitvoeren. Zo lopen u en uw portemonnee bij ons geen risico.

Wilt u langskomen voor een onderhoudsbeurt aan uw auto? Maak een afspraak om er zeker van te zijn dat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen. Naast al het onderhoudswerk kunnen wij uw auto ook uitlezen. Zo zien we exact welke storing uf auto heeft of heeft gehad. Het uitlezen van uw auto is van belang om nieuwe storingen te voorkomen. Bel Autoservice Fair op 0598-394260 en onze medewerkers staan u graag te woord. Hebt u nog vragen? Dan kunt u ook gebruik maken van het contactformulier op deze website. Wij beantwoorden uw vragen zo snel als we kunnen.